Produccions Ben Mirat

PRODUCCIONS BEN MIRAT

"Amb un estudi de projecte i desenvolupament, la productora té com a objectiu fer de qualsevol producció, la més important, la més especial."

El millor per definir-nos és que ens coneguis, evidentment, però per donar-te un pista et direm que ens agrada poder dir-te que sí a un nou repte, poder-te oferir l'experiència que tenim, poder-te escoltar per fer parlar el projecte, poder-te garantir que la nostra obsessió és trobar la millor idea per la teva comunicació audiovisual.

Per explicar-te qui som, et poder dir que tenim un equip humà amb experiència en el sector audiovisual en les diferent àrees que són necessàries per poder-te oferir un producte a mida. Et podem dir que tenim un equip tècnic amb la tecnologia necessària per tenir les eines adients per poder construir el projecte. També et podem garantir un saber estar, un fer-te quedar bé, però sobretot, dir-te que tot, comença amb una idea incitada per tu, per vostè, per vosaltres o bé per nosaltres.

Davant d'una nova idea, és bo tenir una veu de la consciència (o un "bon" amic) que la posi en dubte amb allò de "si no s'ha fet mai, per alguna cosa serà". Després, aquesta idea es converteix en un repte, un nou projecte per defensar. A Ben Mirat ens dediquem precisament a això: defensar un nou projecte amb qualitat, professionalitat, rigorositat, il·lusió, sentit de l'humor, sentit del ridícul, sentit de l'honestedat i demostrant, com deia el Sr Miquel Martí i Pol, que: "tot està per fer i tot és possible".

Per a una producció audiovisual íntegra, comptem amb els següents serveis concrets:

PRE-PRODUCCIÓ

Escriptura de guions literaris i/o guions tècnics, producció de planificació.

PRODUCCIÓ

Gravacions a exteriors, realitzacions en directe, espots de TV, programes de TV.

Plató Ben Mirat: Realització amb 4 càmeres, decoració, plató virtual, lloguer del plató.

Plataforma IPTV

POST-PRODUCCIÓ

Edició de vídeo i de so, veus en off, música original, disseny i desenvolupament de grafisme, masterització

Serveis de Ben Mirat

CLIENTS DE BEN MIRAT

EMPRESES PRIVADES:

clients

EMPRESES PÚBLIQUES:

clients

MITJANS DE COMUNICACIÓ:

clients