Terrassa Acústica (2a temporada)

Client: Canal Terrassa

Serveis: , , , , ,

Vídeo recull dels grups que han passat per la segona temporada del programa

Ben Mirat realitza i produeix el programa sobre el talent musical de la ciutat per segon any. Podeu veure tots els programes i tota la informació a www.terrassaacustica.cat

Després d’una primera temporada amb 25 grups de música, d’estils diversos i tots de gran qualitat, Terrassa Acústica inicia la seva segona temporada, també a Canal Terrassa i amb una presència important a la pàgina www.terrassaacustica.cat i a les xarxes socials.

La gran acollida que va tenir el programa a la ciutat ha fet que la televisió municipal confiés en la segona temporada del programa. Una vintena de grups que no van poder passar pel programa i que s’hi van inscriure tindran l’oportunitat de donar-se a conèixer a través del programa.

L’espai s’estrena el pròxim dimecres, 3 de maig, a les 20:30 h i a les 22:30 h a Canal Terrassa. Amb aquesta aposta, Canal Terrassa demostra posar èmfasi amb la cultura de la ciutat, comptant amb un espai pels músics de la ciutat. L’objectiu segueix sent el mateix: promocionar el talent artístic que té la ciutat. Dotant d’eines promocionals als grups locals que s’hi volen dedicar i que treballen dur per poder viure d’allò que els agrada.

En aquesta segona temporada, la novetat més important és el canvi de plató i decorat. La productora Ben Mirat, que s’encarrega de la realització del programa per Canal Terrassa, ha creat un nou espai que vol emular l’acollida que tenia l’altell des d’on es va gravar la primera temporada, però amb condicions tècniques més bones, un espai més gran, a on es permet gravar els grups amb més qualitat en il·luminació i so. Aquest nou espai permet que els grups no hi hagin de reduir tant la quantitat de músics per fer els acústics.

Pel que fa al contingut, l’espai continua amb l’estructura de la interpretació de cinc temes musicals, així com una entrevista. Hi ha un nou tractament de les entrevistes, es fa un perfil de preguntes ràpides a cada músic i es profunditzarà més en la història del grup, relacionant l’interès personal de cada músic amb les cançons que interpreta o que compon.

En aquesta segona temporada se seguirà emetent el programa per Canal Terrassa i es podrà veure a la carta a través dels mitjans en línia de la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa, però Terrassa Acústica compta amb els seus propis canals de difusió com és el canal de YouTube, que va obtenir resultats de fins a 8.000 visualitzacions úniques per vídeo, també té la pàgina de Facebook, perfil de Twitter i la web de vídeos en línia, www.terrassaacustica.cat

L’equip del programa està compost per Albert Burgos com a tècnic i mescles de so, Marc Moliné com a operador de càmera, Ester Pérez, a la producció i coordinació, el disseny gràfic d’Irene Talló i la direcció i realització de Marc Riera Margarit. És una producció de Canal Terrassa amb la col·laboració de Ben Mirat produccions, com a productora que realitza el programa en l’àmbit de contingut i tècnic.

DEIXA EL TEU COMENTARI

La teva adreça d'email no serà publicada.
Els camps assenyalats amb * són obligatoris.