Fi de temporada, inici d’una etapa

Hem acabat la segona temporada del Terrassa Acústica. Ho hem fet amb el grup Karabash, que ens han posat el repte de col·locar 6 músics al plató sense perdré la qualitat de so i imatge.
Acabem la millor temporada del programa veient la importància que té un espai musical a la televisió i a la xarxa. Els grups necessiten espais per poder difondre el seu talent i el públic està obert a escoltar aquests nous grups. Ho hem comprovat. Els espectadors del programa tenen en compte que els grups són de qualitat i d’estils diversos, per tant, encara que no siguin coneguts, confien amb la plataforma del Terrassa Acústica.

Aquesta confiança ens anima a tirar endavant. Ja portem mesos treballant perquè el final d’aquesta temporada sigui l’inici d’una altra i renovava etapa del Terrassa Acústica. Estem molt contents del resultats, dels comentaris i els agraiments dels grups i del públic, per nosaltres, és el més important. Agraïm la confiança de Canal Terrassa per programar un espai musical a la tele, cosa que no és gens fàcil.

Estem davant d’un canvi de tendències informatives, les noves tecnologies i nous formarts fan que el públic tingui més veu, pugui decidir què i com mirar el contingut que l’interessa. La nostra feina és escoltar aquest canvi, ho fem des de fa temps amb referents internacionals que ja arriben aquí. Per tant, seguim treballant per dotar de més qualitat el projecte, amb continguts renovats i amb nous detalls que facin un producte audiovisual més atractiu.

La música ens ha sorprés, així de clar. Els grups ens han ensenyat que des dels diferents estils es poden imposar propostes amb una personalitat admirable. Volem seguir sorprenent-nos i sorprenent al públic. Hi ha molts grups inscrit que no hem pogut atendre i que els volem atendre. O sigui que, de moment, molt bon estiu, a contingut composant, escrivint, escoltant música, veient-la des de www.terrassaacustica.cat, perquè nosaltres buscarem la calma per caçar les millors idees.

DEIXA EL TEU COMENTARI

La teva adreça d'email no serà publicada.
Els camps assenyalats amb * són obligatoris.