“El 80% del consum del tràfic global a internet el 2019 serà de vídeos”

Em sorprèn molt gratament llegir el titular de “El 80% del consum del tràfic global a internet el 2019 serà de vídeos”, això segons un estudi “Visual Network”. Actualment un 78% del tràfic ja són vídeos online. Parlàvem de la tele del futur, però ja és present. Jo que em dedico a realitzar i produir vídeos des de Ben Mirat Produccions és una molt bona notícia. Les marques cada vegada hi confien més, les televisions “tradicionals” també.

Malgrat les clares xifres, encara ens seguim topant amb estructures ancròniques. Estem vivint un moment de canvis i de grans oportunitats, però cal que aquestes no es quedin vetades.

Els que tenim una productora petita, cada vegada que fem una entrega de vídeo a un client, ens juguem la feina. No passa res, perquè també té un retorn molt positiu. Però hem d’exigir que tots els professionals del món audiovisual, empresarial i institucional es facin càrrec de les seves responsabilitats. Per això he vist oportú deixar clara aquesta postura quan llegeixo xifres tan clares i les persones que s’encarreguen de comprar-te una idea utilitzen arguments que no tenen res a veure amb la realitat.

Per sort, comencem una temporada a on prevalen els productors, empresaris, directius d’agències i televisions on confien amb Ben Mirat, enfocant els seus objectius amb eïnes de comunicació del 2016, és a dir, d’un futur que és avui.

Marc Riera Margarit – marcriera@benmirat.net

DEIXA EL TEU COMENTARI

La teva adreça d'email no serà publicada.
Els camps assenyalats amb * són obligatoris.